Onterfdgoed

Dorstlessende jungle-art

JUNGLE FEVER

Hakuna Matata! Stichting Onterfd Goed geeft zomerse kortingen op de gehele collectie in de Gruyterfabriek. De Selectionneur koos drie verweesde werken bestand tegen tropische temperaturen. Exotisch, expressief en een hoge 12″-factor. Nu met maar liefst 40% korting online te koop!

full-1

King Tonka, Maurice Lenders, houtsnede, 1993, 90 x 70 cm, oplage 7/15, ingelijst, prijs € 95,- (exclusief 40% korting)

⇧ Dit exotische portret van King Tonka sprankelt zowel in kleur als lijnvoering. Een prachtige houtsnede van Maurice Lenders uitgevoerd met kubistische, tribale en postmoderne stijlelementen. In de rand figuratieve jachtmotieven zoals een dolk, bijl, speer, krokodil en symbolische ornamenten uit de natuur.

full

z.t., M. Schutte, litho, 1981, 40 x 50 cm, oplage 11/15, zonder lijst, prijs € 25,- (exclusief 40% korting)

⇧ Is het een abstract weergegeven bladerdek van een boom, of de rimpelingen van kabbelend water? Zelfs zonder direct herkenbare voorstelling is deze litho van Marian Schutte uiterst boeiend. Dynamische ‘crinkles’ in groen en blauw krioelen organisch over het vlak en zorgen voor een fris camouflagepatroon.

OSS0519.jpg

Cultural Dumble, David Flipse, Collage, 1980, 50 x 60 cm, niet ingelijst, prijs € 100,- (exclusief 40% korting)

⇧ Deze bonte collage van kunstenaar David Flipse swingt zowat uit zijn kader. Met fotofragmenten en gekleurd potlood schept Flipse een enerverend multiculti-tafereel. Flipse studeerde in de jaren ’70 aan het San Francisco Art Institute en werkte daarna afwisselend in Rotterdam en San Francisco. In deze collage mixt hij Pop-Art elementen (zie de herhaling van beeldelementen) en exotische motieven (luipaardvellen en Afrikaanse krijgers) tot een Rapper’s Delight.


Een werk kopen?
De beschreven werken bevinden zich in de collectie van Stichting Onterfd Goed en zijn gelinkt aan hun database. Heb je interesse in aankoop van dit werk? Gebruik de onderstreepte links in bovenstaande tekst (deze verwijzen naar de pagina van Stichting Onterfd Goed), klik op ‘adopteer’ en vermeld ‘De Selectionneur + 40% korting’! Deze aanbieding geldt slechts t/m 31 augustus 2015.

Afhaallocatie: Gruyterfabriek Den Bosch. Je kunt het werk ook laten versturen tegen meerprijs.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.