Street

De buitenwasserette

Nieuw in het Nederlandse straatbeeld: een openbare waskiosk naast de autowasstraat. Deze high-techtrend is overgewaaid uit België en Frankrijk waar het een groot succes is, vaak te vinden bij winkelcentra, campings en vakantieparken. 24/7 (rolstoel)toegankelijk, energiezuinig en overdekt!

Uitgerust met 2 professionele wasmachines van 8 en 18 kg wast deze waskiosk dagelijkse maar ook niet alledaagse was zoals dekbedden, skikleding, kussens en taffellinnen van restaurants. Bovendien energiezuinig omdat de droger het water van de wasmachine opwarmt. Waspoeder meenemen hoeft overigens niet, de ingebouwde pomp voegt automatisch wasmiddel toe. Een wasbeurt duurt slechts 30 minuten en dankzij de hoge centrifuge-snelheid komt het wasgoed er minder vochtig uit dan met een klassieke wasmaschine.

Handig zo’n publieke high-techservice, hoewel in dit geval lijkt uitgegaan van de traditionele rolverdeling. Terwijl manlief de auto afspuit, laat zijn vrouw het wasgoed draaien?

Revolution, locatie Valkenswaard

Advertentie

2 thoughts on “De buitenwasserette

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.