Onterfdgoed

Adopteer een kunstwerk van Stichting Onterfd Goed

TWEEWEKELIJKS BLOG MET VOORDELIGE HIGHLIGHTS

Schermafbeelding 2015-03-17 om 08.51.26

Al bekend met Stichting Onterfd Goed? Deze stichting is dé adoptiebalie van Nederlands Erfgoed. Ze geeft verweesde collecties van instellingen en musea een tweede leven en biedt objecten ook te koop aan. In de Gruyterfabriek in Den Bosch (en de online database) kun je struinen door de prachtige collectie kunstwerken, typemachines en inktpotten. Maar kiezen uit 5000 objecten valt niet mee. Om het je wat makkelijker te maken, verschijnt tweewekelijks een blog met mijn persoonlijke highlights. Koop dit werk en je krijgt extra voordeel!

Schermafbeelding 2015-03-17 om 09.46.25

Tweewekelijks belicht ik in deze categorie een combinatie van bijzondere kunstwerken uit de collectie van Stichting Onterfd Goed. Deze duo’s of trio’s heb ik persoonlijk gekozen vanwege associatieve overeenkomsten in kleur, ritmiek, vorm of onderwerp. Er zitten echt pareltjes bij voor weinig geld die bovendien uitstekend samen te combineren vallen. Een mooi setje voor in je woonkamer of op je werkplek. Extra voordeel: koop je via de Selectionneur dan krijg je 5% korting!

Bij interesse voor aankoop van bepaald werk kun je contact opnemen met Stichting Onterfd Goed of bezoek je de Gruyterfabriek in Den Bosch. Wil je voor de 5% korting in aanmerking komen: vermeld dan bij aankoop altijd de Selectionneur! Dit aanbod geldt tot twee maanden na verschijning van mijn post.

1379590_601622049890210_171046808_n

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.